Video VIDEO! Un bărbat a fost împușcat de polițiști, ÎN CAP, la Constanța - UPDATE

4902
VIDEO! Un bărbat a fost împușcat de polițiști, ÎN CAP, la Constanța - UPDATE - untitled-1576654578.jpg

Articole recomandate

Un bărbat a fost împușcat de poliție în cap, miercuri, la Constanța, după ce nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Din primele informații, un șofer nu a vrut să oprească mașina la semnalul polițiștilor, în zona localității Corbu, citează digi24.ro. Oamenii legii l-au urmărit și au folosit armele din dotare pentru a-l opri. În mașină se mai aflau alte două persoane. Momentan nu este clar dacă persoana rănită este șoferul sau un pasager care se afla pe bancheta din spate.

Conform unor surse din cadrul anchetei, victima este în comă la spital. Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Polițiștilor a declarat la Digi24 că polițiștii au folosit corect armamentul din dotare în această situație, întrucât exista informația că șoferul consumase alcool și reprezenta un pericol.

UPDATE - Ce spun polițiștii



Astăzi, în jurul orei 4.20, o patrulă formată din doi polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, pe bulevardul Năvodari, un autoturism care avea avarii - parbriz spart - motiv pentru care au procedat la efectuarea de semnal regulamentar de oprire.

Deoarece conducătorul autoturismului nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, pe mai multe străzi din orașul Năvodari, cu direcția spre localitatea Lumina.

În timpul urmăririi, polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată, conducătorul auto nu s-a conformat, continuând deplasarea, în acest timp fiind efectuate, în total, 3 focuri de avertisment în plan vertical.

În continuare, autoturismul și-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona Usas), unde polițiștii au încercat să îl determine, din nou, pe conducatorul auto sa oprească, însă din cauza faptului ca acesta nu s-a conformat, au executat un foc de avertisment in plan vertical, iar apoi alte 5 focuri spre autoturismul în cauză, care efectua manevre de întoarcere pentru a-și asigura scăparea. În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat in mod intentionat spre polițiștii aflați la fața locului, care au fost nevoiți să se retragă in autospeciala de poliție.

La intrarea în localitatea Corbu, autoturismul a virat la dreapta pe un drum de exploatare agricolă, unde a fost abandonat, 2 persoane fugind de la fața locului.

O altă persoană a fost găsită de polițiști pe bancheta din spate, fiind vorba despre un bărbat, inconștient, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea unor măsuri legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4931 secunde