Video VIDEO. Spulberați de o șoferiță neatentă. Cinci oameni au fost răniți

439
2
VIDEO. Spulberați de o șoferiță neatentă. Cinci oameni au fost răniți - accidentdf56790100-1494265396.jpg

Articole recomandate

Cinci oameni au fost loviți de o mașină scăpată de sub control. Accidentul s-a produs la 10 kilometri de Buzău, în localitatea Potârnichești potrivit Romania TV.


O banală tamponare i-a distras atenția unei șoferițe de 23 de ani, care venea dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău. În timp ce încerca să depășească un TIR, fata și-a luat ochii de la drum pentru a vedea ce s-a întâmplat cu cele două mașini și în acel moment a pierdut controlul volanului.


Din lipsă de experiență, șoferița a intrat într-un grup de cinci persoane care se aflau în fața unui centru de dezmembrări auto. Printre cei răniți foarte grav se află și un copil. 


Toate persoanele rănite au fost transportate la Spitalul de Urgență din Buzău.








Comentează știrea

mm
9 mai 2017
Soferita?

Alta pizda proasta la volan cu permis platit.Asta clar e o dobitoaca , dar principala vina e a militiei care inca elibereaza permisele doar contra cost.Degeaba inveti si conduci bine , atata vreme cat nu sari cu banu' la carnatu de examinator esti ca si picat.Si uitati cine ajunge sa conduca...criminali pe roti!

Alex
9 mai 2017
TIR

După cum se vede în înregistrare, șoferița, a intrat în depășirea TIR-ului dar, boul de tirist a tras stânga, de volan, pentru a nu mai opri în spatele maxi-taxi-ului, și i-a intrat în fața femeii care era în depășire, aceasta a fost, astfel, forțată să tragă de volan stânga-dreapta și, a pierdut controlul volanului. Nu știu cât e vina șoferiței și cât a șoferului de TIR.

Pagina a fost generata in 0.4589 secunde