Video VIDEO ȘOCANT! Familia unui cunoscut antrenor, zbrobită de bolidul unui șofer drogat

3315
VIDEO ȘOCANT! Familia unui cunoscut antrenor, zbrobită de bolidul unui șofer drogat - accidentcumplit17119800-1563260780.jpg

Articole recomandate

Un BMW intră cu viteză în stația de taxare la Zagreb. Șoferul BMW-ului, un croat de 35 de ani, era drogat și vorbea la telefon, în momentul impactului. El a fost arestat și dus în fața unui judecător.


Un BMW a intrat cu 150 la oră în stația de taxare, la Zagreb, și a strivit familia unui cunoscut antrenor de tenis. Imagini video surprinse de camerele de supraveghere au fost făcute publice, șoferul vinovat de groaznicul accident scăpând nevătămat.

Victimele sale sunt Daniel Dobrenov, 38 de ani, cunoscut antrenor de tenis în Australia, Ungaria și Serbia, soția sa Ana, 38 de ani, și băiețelul lor, Dominic. Cei trei tocmai își terminaseră vacanța în Croația și se îndreptau spre Ungaria. Tatăl a ieșit din comă, dar soția și fiul lui sunt în continoare conectați la aparate.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt cumplite, BMW-ul strivind efectiv Skoda din fața lui, care a fost proiectată într-un Audi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4253 secunde