Video VIDEO - Scene revoltătoare petrecute în Marea Britanie: Un român care a amenințat că se aruncă de pe un pod, încurajat de englezi să se sinucidă: "Sari, sari, sari!"

1055
1
VIDEO - Scene revoltătoare petrecute în Marea Britanie: Un român care a amenințat că se aruncă de pe un pod, încurajat de englezi să se sinucidă:

Articole recomandate

Un român în vârstă de 50 de ani s-a urcat pe Podul Pero din Bristol și a amenințat că se aruncă în apă. Totul s-a petrecut în uralele britanicilor care l-au încurajat pe bărbat să sară de pe pod.


Nelu Iordache a recurs la gestul disperat după ce, rămas fără adăpost, a locuit pe străzi timp de două săptămâni, potrivit dailymail.co.uk.


Incidentul a avut loc în Marea Britanie, sâmbătă, 23 septembrie, la ora 16.45. 

Românul a povestit că s-a certat cu propietarul casei unde locuia, iar acesta l-a lăsat fără bunurile pe care le avea și fără adăpost. Bărbatul susține ca a raportat incidentul poliției, însă i s-a spus că nu se poate face nimic pentru a-și recupera lucrurile.

Iordache a protestat împotriva autorităților britanice pentru că nu îl ajută să-și rezolve situația. El lucrează legal de doi ani în Marea Britanie, într-un restaurant aflat în Bristol.

Ce a urmat a fost șocant. Printre britanicii care s-au strâns să asiste la "spectacolul" oferit de român, au fost și unii care l-au încurajat să sară de pe pod.

Martorii care îl încurajează de pe margine pe Nelu, au provocat indignare în presa din lumea întreagă. Oamenii au aplaudat și numărat, fiind indiferenți la drama omului. "Sari, sari, sari", se putea auzi strigându-se din mulțime.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Avon și Somerset a condamnat comportamentul și comentariile celor care s-au strâns să asiste la incident, asta în timp ce ofițerii încercau să rezolve situația.

Nelu Iordache, tată a doi copii, a declarat că vrea doar să fie ajutat: "Asta este viața mea. Vreau doar să fiu ajutat, nu mi-am dorit să am asemenea probleme. Azi am venit să protestez pentru că sunt o persoană cinstită", scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Mitica
28 septembrie 2017
Englezitu

Un popor de tampiti!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9411 secunde