Video VIDEO. Scene incredibile. Urs găsit pe un acoperiș, omorât de autorități

714
VIDEO. Scene incredibile. Urs găsit pe un acoperiș, omorât de autorități - urssibiu14900200-1476264944.jpg
Scene incredibile au fost surprinse miercuri dimineața chiar în centrul Sibiului. Un urs s-a plimbat câteva ore pe străzi și apoi a urcat pe acoperișurile caselor. Animalul a fost urmărit la fiecare pas de polițiști, vânători și angajați ai grădinii zoologice. Nu a putut fi tranchilizat și a fost ucis în cele din urmă.


Ursul care a fost văzut, miercuri dimineață, pe străzile din Sibiu alergând a fost ucis, în urmă cu puțin timp, de vânători. Animalul a fost localizat în curtea unei case din Sibiu, după ce a străbătut o bună parte din oraș, și încercările de a-l tranchiliza au eșuat, notează digi24.ro.


Ursul era speriat și exista riscul de a deveni agresiv, astfel că după ce medicul veterinar de la Grădina Zoologică nu a reușit să-l tranchilizeze, vântorii l-au împușcat mortal. Riscul ca el să rănească pe cineva era mult prea mare, au motivat autoritățile. Animalul a fost văzut prima dată pe strada Calea Dumbrăvii, în jurul orei 7.30 dimineața. Totuși, primul apel la 112 fusese dat undeva între ora 5:00 și 5:30 și timp de trei ore ursul a cutreierat străzile Sibiului.


Imediat după apel, polițiștii alături de mulți angajați ai Grădinei Zoologice au pornit în căutarea lui. Acțiunea de căutare a durat aproape două ore. Ursul a ajuns până în centrul orașului când a fost localizat de forțele de ordine în curtea unei case. Martorii au spus că l-au văzut în timp ce alerga în apropierea unei școli, chiar la ora la care copiii începeau orele.


Animalul era foarte speriat, a intrat în curțile oamenilor, a intrat în subsoluri, a urcat pe acoperișuri. Încerca probabil să-și găsească adăpost. Sunt zeci de oameni care l-au văzut pe străzi. Un tătic care își ducea fetița la școală s-a trezit cu ursul la 10 metri distanță. În cele din urmă, ursul a intrat într-o curte din Orașul de Jos. Acolo erau birouri, dar și locuințe, erau peste 50 de oameni în curte la acea oră, mai arată digi24.ro.


Nu s-a reușit tranchilizarea lui, vânătorii au tras, dar nu au fost siguri dacă ursul este rănit sau nu și se temeau că va deveni agresiv, dacă este rănit, așa că s-a luat decizia de a-l împușca. Reprezentanții Grădinii Zoologice au precizat că animalul nu era aflat în grija lor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident aviatic Sibiu. DOSAR PENAL!
Pagina a fost generata in 0.4127 secunde