Video VIDEO / Scene incredibile la Constanța! Un șofer DROGAT a ieșit în decor, după ce a fugit de medicii care l-au găsit căzut pe stradă

3467
1
VIDEO / Scene incredibile la Constanța! Un șofer DROGAT a ieșit în decor, după ce a fugit de medicii care l-au găsit căzut pe stradă - 22812845148601327815207116965651-1508836245.jpg

Articole de la același autor

În această dimineață, cadrele medicale SAJ Constanța au fost solicitate să intervină pentru un pacient căzut, pe strada Nehoiului, în municipiul Constanța. 


După sosirea ambulanței, pacientul a devenit agitat și s-a urcat la volanul unui autoturism marca Audi și a demarat în trombă. Asistenta de pe ambulanță a anunțat în dispecerat ce s-a întâmplat, polițiștii fiind alertați. După aproximativ 10 minute, bărbatul a produs un accident rutier, după ce a ieșit cu mașina în decor, la intrare în Constanța, dinspre localitatea Valu lui Traian. La locul accidentului a intervenit un echipaj SMURD, care l-a găsit pe bărbat în aceeași stare agitată, fiind recalcitrant. 


Ce spune Poliția 


La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr de 23 de ani, din orașul Năvodari, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.


Din primele cercetări a rezultat faptul că respectivul conducător auto ar fi condus autoturismul sub influența substanțelor interzise.


De asemenea, în urma cercetării la fața locului au fost identificate o pungă cu fragmente vegetale de culoare verde-maro, o țigară neinscripționată și un pistol cu gaze.
Conducătorul auto a fost condus la sediul Poliției Rutiere din Constanța pentru luarea măsurilor legale ce se impun.




Comentează știrea

Lovin
24 octombrie 2017
Naspa ca nu a murit

Mare pacat ca nu a murit porcul. Credeti ca in viitor,in viata lui de jivina nu va mai fi un pericol pentru cei din jur? Fals. Va fi. Astia chiar nu-si merita locul pe planeta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5301 secunde