Video VIDEO SCANDALOS / ȘOFER DE MAXI-TAXI DE PE LINA 310 ÎȘI ÎNJURĂ CĂLĂTORII ȘI ÎI DĂ JOS. "Fir-ai a dracului să fii. Te mai iau eu altă dată"

16978
9
Constănțenii care aleg să meargă cu transportul în comun în regim de maxi-taxi își încredințează viețile, uneori, pe mâna unor persoane care cu greu pot fi catalogate drept oameni. 


Drept exemplu stă un șofer al unui microbuz de pe linia 310, care pare mai mult preocupat să înjure călătorii și să le spună să se dea jos, în loc să fie atent la drum. 


În momentul în care unul dintre călători îi atrage atenția că vorbește prea mult și nici măcar nu a dat bilete pasagerilor, șoferul îi răspunde sfidător: "Ia mă bilete, satură-te!".


Comentează știrea

Efectul Mazare-Fagadau
12 martie 2017
Afaceri pesediste la Constanta

Protejati ai clanului Mazare-Fagadau.

B3n
12 martie 2017
Gunoaie de calatori

Si șoferii si călătorii... aceleași gunoaie ordinare

Gica
12 martie 2017
Exact , gunoaie . si soferi si calatori !

Cine circula cu asa ceva nu face decat sa incurajeze tomberoanele astea ambulante ! Calatori puturosi care vor sa coboare in intersectii si la scara blocului ! Puturosii incurajeaza si sustin astfel de transport ......trebuia sa va dea si doua palme soferul !

Cris
12 martie 2017
Gunoi de om

Daca ai ajuns sa faci astfel de afirmatii,inseamna ca tu esti un gunoi mai mare decat toti cei care platesc un serviciu sa se deplaseze acolo unde au nevoie...acei calatori care folosesc transportul in regim de maxi-taxi.

Răspuns la: Gunoaie de calatori
Adăugat de : B3n, 12 martie 2017
Si șoferii si călătorii... aceleași gunoaie ordinare
Silvia
12 martie 2017
Șofer maxi-taxi

La fel este și pe linia 305 nimeni nu da bilet ,șoferii vorbesc la telefon și mașinile sunt niște epave

un călător
12 martie 2017
salariile

Salariile soferilor de pe maxi taxi cât si alte mijloace de transport in comun sunt plătite din banii noștri ,pe care voi ii faceți cum va vine la gură. Mai civilizați -vă.

Yalandan
13 martie 2017
Pentru Gica si B3n

Mamele voastre au circulat fara bilet iar domnul sofer a fost nevoit sa le calareasca si asa ati aparut voi! Jigodiilor! (Mesajul este pentru Gica si B3n copiii soferului de etnie)

jenel
13 martie 2017
JALE NENE

comportament de maidan ......si la ratc asa se comporta soferitele

Constantean
13 martie 2017
hhaha

Ce sa votat aia aveti ! Transport European si civilizat !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4973 secunde