Video VIDEO / SCANDAL LA DELFINARIUL CONSTANȚA! Trei persoane s-au aruncat în bazinul delfinilor

5627
10
VIDEO / SCANDAL LA DELFINARIUL CONSTANȚA! Trei persoane s-au aruncat în bazinul delfinilor - delfin-1503762812.jpg
Trei persoane s-au aruncat astăzi în bazinul delfinilor, în timpul unui spectacol. Acțiunea se vrea a fi un gest de protest împotriva mamiferelor în astfel de spectacole. Cele trei persoane, doi bărbați și o femeie au ieșit din bazin la solicitarea polițiștilor. 


Potrivit polițiștilor constănțeni, persoanele în cauză au fost sancționate contravențional conform legii 61/1991 cu suma de 1500 lei fiecare.


Înainte de a fi escortați afară din delfinariu, aceștia au apucat să arate spectatorilor o pancarta pe care scria: "Marea este casa delfinilor!"


Comentează știrea

o
26 august 2017
pla

Asa e, dar nu ai cum sa explici unor oameni fara cultura asemenea lucruri.

Liviu Burebista
26 august 2017
Activisti descreierati

Asa zisii activisti meritau o mama de bataie ca la "Sapte pacate".Se duce omul cu copii la delfinariu sa vada delfinii si când colo, apar niste descreierati care si-au facut un mod de viata din a protesta la orice.

Dauphin.
27 august 2017
Nume si nationalitate.

Lauda protestatarilor - dar nu stim numele, profesiunea si nationalitatea!

jj
27 august 2017
jj

Hai domne esi afara ca strici live-ul di pi feisbuc. Acuma s-o gasit iei sa protiesteze. Dai drq di dielfini, are balta peste.

Delfinariu
27 august 2017
Gemanaru marele guru

A protestat șarlatanul de Gemanaru ca nu a abținut ipocritul dreptul de a administra bazinul cu delfini. A terminat toate variantele de înșelat părinții naivi cu bolile copiilor induse din dorința nemernicilor de a se îmbogăți și vroia sa streseze și delfinii care pe lângă faptul ca sunt se sensibili acestul persoanelor în preajma lor este interzisa din cauza ca pot reacționa violent la persoane ne cunoscute.

Delfinariu
27 august 2017
Gemanaru marele guru

protestat șarlatanul de Gemanaru ca nu a abținut ipocritul dreptul de a administra bazinul cu delfini. A terminat toate variantele de înșelat părinții naivi cu bolile copiilor induse din dorința nemernicilor de a se îmbogăți și vroia sa streseze și delfinii care pe lângă faptul ca sunt sensibili acestul persoanelor în bazin, în preajma lor, este interzisa din cauza ca pot reacționa violent la persoane necunoscute.

Dan
27 august 2017
Bravo lor!

In sfarsit, se pare ca vrem sa ajungem si noi o tara civilizata ! Cred ca suntem printre ultimele natii din Europa care mai se imbulzesc (ca o turma! sic!) sa vada cum animalele sunt exploatate si chinuite pe la delfinarii, circuri, gradini zoologice, etc. Cand toata lumea se trezeste si realizeaza ca toate fiintele de pe Planeta au dreptul la o existenta demna (si in special mamiferele acvatice cum sunt delfinii, orca, balenele, care sunt extrem de inteligente si au o viata sociala foarte dezvoltata, suferind enorm atunci cand sunt luate cu forta din cadrul grupului lor social), la noi parintii, care ar trebui sa le explice acest lucru copiiilor si sa-i indemne sa protejeze si sa respecte animalele, dau buluc la asa-zisele "spectacole" de prost-gust si inumane. S-a dat legea interzicerii animalelo la circuri, dar pe cand si o lege care sa interzica si acest ultim bastion al suferintei, numit Delfinariu ? Gata, ajunge, suntem in secolul 21 si ar trebui sa evoluam intelectual, luand exemplu chiar de la fiintele pe care le chinuim in mod grotesc. Delfinii in mediul lor natural - marea - parcurg zilnic sute de kilometrii - iar noi ii inchidem intr-un bazin amarat si murdar - cum s-ar simti cei din tribune daca ar fi inchisi pentru toata viata intr-0ocamera de cativa metri patrati ? Vor "distractie" ? Pai sa se arunce dupa minge domnul Bilba si dresorii - au garantat un peste de la noi!

ada
27 august 2017

Sunt atatia copii abandonati in orfelinate, mai bine protestatarii s-ar ocupa de acestia nu de delfini...

euroak
6 septembrie 2017
Delfini

Locul delfinilor este in mare nu sa faca spectacole pentru idioti. Numai idiotii platesc sa vada cum sint chinuite bietele animale.

OSCAR
18 septembrie 2017
loan/împrumut,

Eu sunt oscar wesley de nume. Eu locuiesc in romana, vreau să folosesc acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut să fie foarte atenți, pentru că există înșelătorie peste tot. Acum cateva luni am fost tensionate din punct de vedere financiar, și din cauza disperarea mea am fost scammed de mai multe on-line de creditori. Am pierdut aproape speranța până când un prieten de-al meu ma trimis la un creditor foarte fiabil numit Serghei Shikunov Servicii de Împrumut care să-mi împrumuți un împrumut negarantat de 75.000 de dolari în 24 oră fără nici un stres. Dacă vă aflați în nevoie de orice fel de împrumut, contactati-l acum prin e-mail: [email protected] sunt folosind acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut, din cauza naiba am trecut prin în mâinile acelor creditori frauduloase mulțumesc.

Pagina a fost generata in 0.7461 secunde