Video VIDEO. S-a lăsat cu istericale...DIN NOU! Polițiști înjurați ca la ușa cortului, după ce au încătușat o femeie care nu a vrut să se legitimeze

3255
7
VIDEO. S-a lăsat cu istericale...DIN NOU! Polițiști înjurați ca la ușa cortului, după ce au încătușat o femeie care nu a vrut să se legitimeze - untitled-1471432780.jpg
Cazul femeii încătușate și condusă la secție, după ce a trecut pe roșu și a refuzat să se legitimeze, a iscat un întreg scandal cu privire la modul în care au acționat polițiștii. 


Totuși, acesta nu este singurul caz, un alt polițist fiind filmat în timp ce încerca să oprească o altă femeie care, de asemenea, nu dorea să fie legitimată. 


De această data numărul polițiștilor nu a fost atât de mare, însă reacția celor prezenți a fost identică. 




Agentul de poliție a fost apostrofat și i s-au adresat injurii, doar pentru că își făcea meseria. Într-un alt clip, un jandarm dovedește că răbdarea nu are limite, atunci când este "învățat" de către un tânăr impertinent cum stă treaba cu legile prin România.


 






Comentează știrea

John
17 august 2016
Democratie

In oricare alt stat civilizat, specimenul, ca nu-i pot spune doamna, era trantita cu botu de asfalt...majoritatea cred ca au doar drepturi...uita ca au obligatii, uita ca sunt obligati sa se supuna regulilor, legilor, normelor...popor de cretinoizi!!!

John
17 august 2016
Democratie

In oricare alt stat civilizat, specimenul, ca nu-i pot spune doamna, era trantita cu botu de asfalt...majoritatea cred ca au doar drepturi...uita ca au obligatii, uita ca sunt obligati sa se supuna regulilor, legilor, normelor...popor de cretinoizi!!!

Cetatean
17 august 2016
European

Democratia lu' peste prajit....nici "organele" astea nu sunt instruite bine, sa isi exercite corect atributiile. Pai stai sa ii explici unui cacacios care sunt procedurile?!?. In locul lui ii dadeam un ultimatum si il luam pe sus, daca continua sa se joace de-a legitimarea. Tu ca om de ordine in uniforma si cu arma, filmat si dupa ce ti-ai declinat identitatea, stai sa isi bata joc un pulifrici care iti contesta autoritatea de a legitima. Astia fac misto de institutiile statului, de la babe si cocalari pana la cel mai dereglat psihic cu iz de revolutionar. Oricum schimbarea tot de la Institutii trebuie sa vina. Legi coerente si aplicate, oameni bine pregatiti care sa respecte procedurile.

Barrack
21 august 2016
Nesimtire

Cateva pulane pe carca si catusele la maini. Asta trebuie sa faca politia.Restul de discutii trebuie sa aiba loc la sectie.. Ai incalcat legea si trebuie sa platesti. Nu ii simpatizez pe politisti dar nici asa nu se poate vorbi cu ei.

satour
28 august 2016
andre

Bună ziua, am un anumit financiar. Face împrumuturi persoanelor private în dificultate financiară și în imposibilitatea de a rambursa suma împrumutată. Termenii mei de împrumut sunt simple și bine definite. Am un capital semnificativ, care poate acorda un credit pentru persoane fizice și termene vor fi stabilite în funcție de bugetul dvs. lunar. Dacă aveți proiecte sau dacă sunteți probleme financiare puteți să mă contactați prin e-mail cât mai repede posibil, cu cantitatea de timp și gata știind că rata mea a dobânzii este de 2% pentru .contact cererile de împrumut: satourandre @ gmail .com

Pavel
14 septembrie 2016
Marlanistan

Conteaza mult educatia in ambele tabere.Cucoana putea spune clar si civilizat ca nu are actul de identitate la ea,ulterior politistii avand in zilele noastre suficiente mijloace tehnice sa afle daca identitatea declarata verbal de muiere se confirma sau nu. Un dialog normal este sigur ca nu ar fi dus la excese.

gabriela
27 septembrie 2016
cum circulam

daca o lovea o mașina pe aceasta doamna ? cum ar fi procedat? nu credeti domnilor și doamnelor ca trebuie sa respectem regulile de circulatie? ca și așa avem din nefericire multe accidente.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3357 secunde