Stirile zilei de Sâmbătă, 21 Aprilie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

VIDEO / „Prioritate de BMW”. A oprit mașina în sensul giratoriu pentru a se certa cu un șofer

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Ideea ca șoferii să aibă camere montate pe bordul autoturismelor nu este una rea. În primul rând, camera vă poate salva în cazul unor accidente, tamponări și, în altă ordine de idei, scoate în evidență nenumăratele abateri rutiere care au loc în traficul din municipiul Constanța. Câteodată, polițiștii sancționează șoferii pe baza acestor înregistrări.Pe grupul Parchez ca un Bou, o comunitate ce s-a dezvoltat treptat și care încearcă să sancționeze „bizonii” din trafic, a fost postată o înregistrare în care un șofer al unui autoturism BMW oprește mașina în sensul giratoriu de pe strada Soveja, intersecție cu Ștefăniță Vodă și se ceartă cu un alt conducător auto.

Întreaga scenă durează aproximativ 15 secunde, timp în care traficul este blocat complet în sensul giratoriu. Cu toate că posesorul autoturismului BMW este cel care nu a acordat prioritate mașinilor aflate în sensul giratoriu, tot el este cel nemulțumit și pus pe scandal. O parte a membrii grupului speră că polițiștii îl vor identifica și sancționa pe șoferul pus pe scandal. 

Articole de la acelaşi autor

Părerea ta contează !
1
ctean
luni, 16 aprilie
+5 : -1
nesimtire

sint multi care nu au pic de respect in trafic , sint jmecherii care se pisa pe toata lumea, tine de educatia de 7 ani dar nu exista asa ceva la multi bizoni.

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3125 secunde