Video VIDEO / POLIȚIȘTI ATACAȚI, la Hârșova! Au intervenit la niște indivizi aflați în izolare

8209
VIDEO / POLIȚIȘTI ATACAȚI, la Hârșova! Au intervenit la niște indivizi aflați în izolare - 22aprpolitistiharsovasursaantena-1587539467.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: Incidentul a avut loc în noaptea de 19 spre 20 aprilie, în jurul miezului nopții. Potrivit lui Marius Iconaru, reprezentant al Sindicatului Europol, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de 112 că la adresa respectivă sunt persoane recalcitrante care fac scandal și sparg lucruri. Ajunși la adresă, polițiștii au găsit doi bărbați aflați într-o avansată stare de ebrietate și o femeie. Aceștia erau în izolare la domiciliu, pentru intervalul de timp 7 – 20 aprilie, fiind întorși recent din străinătate. 


La vederea polițiștilor, în loc să se liniștească spiritele, unul dintre bărbați a devenit mai agresiv, drept pentru care polițiștii au folosit spray-ul lacrimogen. După ce acesta a fost dus în locuință și celălalt bărbat a devenit recalcitrant, fiind nevoie de asemenea de folosirea spray-ului. 


Cei doi bărbați au fost sancționați pentru distrugere și tulburarea liniștii publice. 


Știrea inițială:
Oamenii legii din Hârșova au fost solicitați să intervină la o locuință unde se aflau mai multe persoane aflate în izolare, pentru aplanarea unui conflict. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit mai multe persoane, dintre care unele recalcitrante, care au sărit să îi atace. Drept pentru care, agenții de poliție au fost nevoiți să folosească sprayul lacrimogen din dotare. 
Imaginile surprinse în cadrul acțiunii au fost făcute publice de Sindicatul Europol pe o rețea de socializare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7844 secunde