Video VIDEO. Pod prăbuşit pe o linie de metrou în Mexic: 20 morţi şi 49 de persoane spitalizate

341
VIDEO. Pod prăbuşit pe o linie de metrou în Mexic: 20 morţi şi 49 de persoane spitalizate - 20210504t073427z913752293rc2v8n9-1620116269.jpg
Douăzeci de persoane, printre care şi copii, şi-au pierdut viaţa şi 49 au fost spitalizate la Ciudad de Mexico după ce un pod pe care circula o garnitură de metrou s-a prăbuşit peste o arteră rutieră aglomerată, luni seara, transmite Agerpres. Potrivit autorităţilor, eforturile de salvare a potenţialilor supravieţuitori au fost întrerupte la scurt timp după accident, din cauza riscului ca un segment mai mare al podului şi mai multe vagoane să se prăbuşească. Cel puţin două vagoane au atârnat precar de podul avariat în timp ce echipe de pompieri şi medicale au folosit iniţial scări pentru a ajunge la ele.


Primarul Claudia Sheinbaum a anunţat suspendarea operaţiunilor 'pentru că (poziţia) trenului este foarte precară'. O macara a fost adusă la locul accidentului pentru a stabiliza vagoanele de metrou astfel încât salvatorii să-şi poată relua munca, a precizat ea. Sheinbaum a mai spus că şapte persoane transportate la spital sunt în 'stare gravă' şi sunt supuse intervenţiilor chirurgicale. Ea anunţase anterior că numărul răniţilor este de aproximativ 70. Purtând cască de protecţie şi mască, Sheinbaum le-a declarat reporterilor la faţa locului că, din câte se pare, o grindă de susţinere a podului a cedat, însă cauza accidentului este investigată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7829 secunde