Video VIDEO ȘOCANT / ELEVĂ SNOPITĂ ÎN BĂTAIE, CU PUMNII ȘI PICIOARELE, DE MAI MULTE COLEGE

1848
VIDEO ȘOCANT / ELEVĂ SNOPITĂ ÎN BĂTAIE, CU PUMNII ȘI PICIOARELE, DE MAI MULTE COLEGE - untitled-1494925292.jpg
Incident violent, în Oradea, unde trei eleve de liceu din Oradea au tăbărât cu pumnii și picioarele asupra unei colege. Au lovit-o în neștire, iar imaginile filmate de sora uneia dintre ele au fost postate pe rețelele de socializare. Acum agresoarele sunt cercetate de Poliție, iar în școală a fost declanșată o anchetă.


Agresiunea s-a petrecut luni dimineața, în pauza mare, când una dintre agresoare, o elevă de 16 ani, de clasa a IX-a, de la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul" din Oradea – care nu fusese la școală și nici nu a frecventat deloc cursurile în acest semestru - a sunat-o și a chemat-o pe victimă în afara școlii.

Aceasta din urmă nu a fost lăsată de paznici să iasă din școală, așa că a sărit gardul și s-a întâlnit cu celelalte colege în apropierea liceului. Acolo a fost lovită cu pumnii și picioarele, pe motiv că ar fi înjurat-o pe una dintre fete.

Totul a fost filmat de sora de clasa a III-a a agresoarei, iar apoi filmul a devenit viral pe rețelele de socializare.

După ce a fost amenințată să nu spună nimic, eleva agresată s-a întors la ore, însă după-amiază i s-a făcut rău și a ajuns la medic.

Polițiștii s-au autosesizat și au deschis dosar penal pentru agresiune.

"În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de proximitate orădeni au identificat cu operativitate atât victima, o tânără de 16 ani, din municipiul Oradea, cât și pe cele trei adolescente bănuite că ar fi agresat-o, toate de 16 ani, din Oradea", se arată într-un comunicat al Poliției Bihor.

Anchetă este și în școală, dar conducerea susține că totul s-a petrecut în afara ei, iar victima nu a fost lăsată să iasă în pauza mare fără acordul părinților, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9937 secunde