Video VIDEO. Jaf la o casă de pariuri, în judeţul Constanţa

773
VIDEO. Jaf la o casă de pariuri, în judeţul Constanţa - 1-1611150714.jpg

Articole de la același autor



Patru bărbaţi au fost prinşi de poliţişti, după ce au spart o casă de pariuri din judeţul Constanţa. În ciuda eforturilor lor, surprinse de camerele de luat vederi, aceştia nu au reuşit să fure bani din interiorul unităţii.
Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea tentativei la infracțiunea de furt calificat, în urma activităților desfășurate, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 40 de ani, bănuiți de comiterea faptei.
Astfel, în noaptea de 3/4 decembrie 2020, 3 dintre persoanele în cauză ar fi pătruns prin efracție în incinta unei case de pariuri din comuna Cuza Vodă, de unde ar fi încercat să sustragă sumele de bani provenite din încasări.


Cel de-al patrulea bărbat este cercetat pentru complicitate la tentativă de furt calificat, acesta fiind suspectat că ar fi înlesnit și i-ar fi ajutat pe ceilalți 3 bărbați la comiterea infracțiunii, prin transportul cu autoturismul la locul faptei.


Cei 4 bărbați au fost reținuti pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, care a dispus plasarea acestora sub control judiciar.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6321 secunde