VIDEO - Iulian Ursoi, acuzat de agresarea unei polițiste și a soțului ei: "Mi-au bătut soția pe stradă!"

2879
8
VIDEO - Iulian Ursoi, acuzat de agresarea unei polițiste și a soțului ei:

Articole de la același autor

În cursul acestei după-amiezi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța pe Marius Iulian Ursoi, acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniștii publice și loviri sau alte violențe.

În timp ce era dus de la dubița de poliție spre sediul Parchetului, bărbatul și-a strigat nevinovăția: "Mi-au bătut soția pe stradă!", a susținut Ursoi, motivând astfel de la ce a pornit incidentul petrecut luni seară, pe o stradă din cartierul Poarta 6, când a lovit o polițistă și pe soțul acestuia.

Vezi AICI IMAGINI VIDEO cu aducerea lui Marius Iulian Ursoi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța

Suspectul a fost reținut, iar polițiștii au propus procurorilor formularea unei propunere de arestare preventivă, cu care să se adreseze instanței de judecată.

CITEȘTE ȘI: Iată care este starea de sănătate a victimelor lui Ursoi

CE SPUN POLIȚIȘTII despre cazul polițistei și a soțului ei, bătuți de Iulian Ursoi



Comentează știrea

coco
2 octombrie 2012
Neprofesionalism

Proasta filmare domnilor . O bila neagra

coco
2 octombrie 2012
.......

Un pumn dat puscarie ai capatat . Treb sa faca plangere la politie si parchet impotriva politistilor daca chiar asa a fost cum sustine acest domn Ursoi. Cu dreptatea facuta cu pumnul nu se rezolva nimic , capeti alte belele pe cap . Cum iti asterni asa dormi.

ursica
2 octombrie 2012
la puscarie

ursoi cacatoi dute unde iti este locul.la puscarie

LEUSTEAN cu IAURT
2 octombrie 2012
UN COCALAR ACUZA !

Iulian Ursoi e un CARNATAR de DOI BANI , fara MINTE IN CAPU ' ALA SEC , un prost pe romaneste zis ..... care va plati SCUMP PT. CE A FACUT ..... ce vina avea "micutul " din carut COCALARULE ??!! ROMANI UNITI-VA ! STARPITI TOT CE INSEAMNA NATIE T I G N E A S C A SI C O C A L A R I DIN TARISOARA ASTA CA ASTIA NE - AU FACUT SI NE FAC DE RAS IN TOATA LUMEA !!!!!!!!!!!!!! DATI-LE IN GURA LA TOTI COCARTARII DE TIGANI CARE FAC SCANDAL SI SAR LA BATAIE LA POLITISTI PE STRADA ZIUA MARE !!!!!!!!!!!!!!! NU E VOIE ASA CEVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUATI ATITUDINE ODATA , PT CA IGNORANTA COSTA SCUMP !!!!!!!!!!!!!!!

Victor
2 octombrie 2012
CE FACEA IN SALA POLITIEI

ACEST URSOI A CAPATAT TUPEU DUPA CE SE ANTRENA ZILE IN SIR IN SALA DE SPORT A POLITIEI DE PE BULEVARDUL MAMAIA. INTREBAREA ESTE CE CAUTA ACOLO SI CINE I-A DAT VOIE SA SE ANTRENEZE COT LA COT CU POLITISTII? ESTE OARE ASA CEVA NORMAL????

unul din poarta 6
2 octombrie 2012
ursoi interlop

ursoi asta este un nenorocit impreuna cu fiul lui terorizeaza toti copii la joaca si daca parintii lor intervin ursoi ii bate si ii asteapta in fata blocului noaptea a mai batut si pe unul de la frontiera cu paru de i-au rupt mainile da au dat-o la pace ca erau vecini sii terorizau copii la scoala URSOI E UN PERICOL PUBLIC

7. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

abc
8 octombrie 2012
E incredibil !!

E incredibil cum puteti vorbi in necunostinta de cauza , mai ales voi frustratilor care sunteti. E incredibil ce reprezinta politia in tara noastra !! Cum vine faptul ca profitand de faptul ca esti politist faci legea singur pe strada?? Atat presa cat si politista mint cu nerusinare !! De ce nu se scrie de fapt de unde s-a inceput?? Totul a pornit pe strada Martisorului cand aceasta familie de politisti crezandu-se smecheri pt faptul ca lucreaza in Politie au crezut ca si-au cumparat strada si ca li se cuvine ca toata lumea sa le fie frica de ei daca tipa putin. In primul rand la volanul masinii era altcineva, sotia lui Iulica Ursoi nu conducea , asta se poate verifica (ca nu detine permis de conducere ) si in momentul cand a coborat pentru cateva secunde a venit aceasta mahalagioaica de politista si a inceput sa injure si sa insulte ca nu are ea loc sa treaca. Ca fapt , sotia lui Iulica Ursoi vrand sa aplaneze orice conflict a urcat in masina ca sa isi continue drumul, iar sotul acestei politiste crezandu-se si el tot atat de smecher ca doar de ,e barbat de politista , i-a trantit portiera peste picioare. Aceasta femeie ridicand-se de durere din masina , au inceput sa o ia la imbranceli si injraturi si polistista si sotul acesteia si persoanele cu care se aflau . Acest sot de politist crezandu-se atat de tare a zis sa isi arate puterea pe o femeie dandu-i cu picioare in stomac si cu pumnul in cap , lasand-o plina de sange . E acum, spuneti voi care barbat din lumea asta nu si-ar fi aparat sotia batuta in plina strada fara nicio vina????? Aceasta femeie are timpanul spart , fractura de mandibula , si numeroase alte contuzii la nivelul piciorului si stomacului etc si sta in spital internata de atunci si pana in momentul actual supravegheata si tinuta sub tratament . Deci ce atata bataie i-a dat Iulica Ursoi acelui smecher sot de politista cand el dupa o zi a iesit din spital ???? Iar pentru a verifica toate spusele de mai sus , adica de scandalul pornit de aceasta familie de politisti pe strada Martisorului se face ancheta, sunt martori ..deci tot adevarul incepe sa iasa deja la iveala .. Atunci sa va vad doamna politista ce explicatii veti da !!! RUSINEEEE POLITIEI ROMANE cu asa angajati ... si vai de noi cetatenii pe cine ne bazam sa ne apare .. Iulica Ursoi sta nevinovat acolo pentru ca el nu a facut altceva decat sa isi apere sotia !! Dar adevarul deja a inceput sa se afle si atunci sa vedem ce va face aceasta minunata politista , cum va da explicatii !! si mai ales voi toti astia care ati vb aiurea o sa va inghititi cuvintele pentru ca ati judecat gresit !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5263 secunde