Video Video incredibil. POLIȚIST SFIDAT ÎN ULTIMUL HAL de ȘOFERUL UNUI BOLID. AGENTUL ȘI-A FĂCUT CRUCE!

2244
4
Video incredibil. POLIȚIST SFIDAT ÎN ULTIMUL HAL de ȘOFERUL UNUI BOLID. AGENTUL ȘI-A FĂCUT CRUCE! - sofer-1471514831.jpg
Șoferia încă mai păstrează secrete față de anumiți participanți la trafic. Drept exemplu stă o întâmplare filmată de un șofer, într-o intersecție din București. Conducătorul unui bolid de lux, a încercat să întoarcă prin mai multe manevre, blocând la un moment dat traficul autoturismelor care aveau verde la semafor. Toată întâmplarea s-a petrecut sub ochii unui agent de circulație, care a încercat în primă instanță să înțeleagă ce-i în mintea șoferului. După ce a realizat că cel mai bine este să-l lase pe "Schumi" să degajeze intersecția, polițistul și-a făcut cruce.

Comentează știrea

m
18 august 2016
mm

Asta este nivelul politistilor din RO.La nivel de cruce.De ce nu a aplicat legea?Datorita masinii si numarului ei.Puneti cruce pe legea circulatiei!

cetatean
18 august 2016
European

rolul lui acolo era de dirijare si fluidizare a traficului, nu sa dea amenzi. In situatii precum aceasta n-avea rost amenda, oamenii fac greseli tot timpul, important e sa nu se produca evenimente neplacute.

Dan
18 august 2016
Reciclare

A fost proaspat reciclat din popa in . . . politist!

Nedumerit
18 august 2016
Bizon

Dacă era un amarat îl rupea credinciosul polițist. Dati-l afara!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2283 secunde