Mai multe ştiri online:

VIDEO. Incendiul din Constanța. "Vă dau foc !" - mesajul îngrozitor al incendiatoarei

Ştire online publicată Vineri, 22 Decembrie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
Detalii incredibile ies la iveală în urma incendiului devastator produs ieri, la blocul din zona Miga. Vecinii care și-au văzut casele distruse, chiar în prima zi de Crăciun, spun că femeia care locuia în mansarda de unde a izbucnit incendiul avea probleme psihice și că, în urmă cu o săptămână, a dat foc unor gunoaie din holul scării. 
“Acum 10 zile a dat foc aici și le-am spus tuturor că are o mare problemă. I-am transmis surorii ei să ia atitudine și să găsească o soluție. Atunci am avut noroc că au simțit alți vecini miros de fum și ne-am alertat între noi, reușind să stingem la ce gunoaie a dat foc. Ne-a distrus viețile, ne-a distrus tot", reclamă unul dintre vecinii care locuiește cu chirie în blocul respectiv.

Sora femeii, care între timp a fost internată la psihiatrie, fiind diagnosticată cu schizofrenie, recunoaște că aceasta locuia abuziv și că și-a premeditat gestul, anunțând în gura mare ce are de gând să facă. "Ea stătea abuziv acolo, am făcut și reclamație, dar RADPP nu a luat nicio măsură, deși știau situația. Ea a strigat cu gura ei că o să dea foc la scară, când se certa și făcea scandal. Este bolnavă, are schizofrenie. Căra gunoaie aici, era căsătorită și stătea aici din anul 1996", a precizat Gherghina Sandu, sora femeii din cauza căreia ar fi izbucnit incendiul. 


 

"Din verificări și cercetări s-a stabilit că la mansardă locuiau fără forme legale persoane fără adăpost. Printre aceste persoane a fost identificată și o femeie care suferă de schizofrenie, fiind de asemenea consumatoare de băuturi alcoolice. Ea a fost internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Palazu Mare. În cauză s-a întocmit dosar penal", au declarat, pentru "Cuget Liber", surse din cadrul anchetei.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9707 secunde