Video VIDEO / Încătusat după un mesaj #rezist. "Îmi este frică de Politie. Am văzut că sunteti pedofili!"

8258
7
VIDEO / Încătusat după un mesaj #rezist.

Articole de la același autor

Ieri, la festival de luminii "Spotlight", mesajul #Rezist proiectat pe Muzeul de Arta si pe Monumentul Revoluției de către Cristian Mihai Dide a fost taxat cu 2.600 de RON de către Politia Municipala. Totul a pornit de la refuzul de legitimare a celui care proiecta mesaje, asemenea celor afișate la protestele #Rezist.


Cei doi polițiști au luat decizia de a-l incătușa pe Cristian Dide după acesta le-a spus polițiștilor: "Vă rog să păstrați distanța,  îmi este frică de Poliția Română, că am văzut că sunteți pedofili". 


"Cu catușe si extremă brutalitate, Dide a fost dus la Sectie 3 Politie, așa cum vedeți în filmul nostru. Asta după ce a apucat doar să întrebe cum cu ce bază legală sau mandat politistii il legitimează într-un spațiu privat, respectiv pe tereasa unui bloc (declarat drept spatiu public de catre politist șef, polițist care ne-a și amenințat că ne va da în judecata daca vom publica aceste imagini. 
Întrebarea principală aici este: cum este posibil ca cineva sa trimită polițiști, cu atâta îndârjire, să legitimeze și să amendeze un cetățean care participa  la un eveniment al Primariei, un festival al luminii - cu lumina! (chiar și sub o forma de guerrilla). Din ce motiv, altul decat pentru a cenzura mesajul?", se arăta într-o postare publicată de cei care au realizat materialul video, Passport Productions.




Comentează știrea

europeanu
14 aprilie 2018
Hotii la parnaie !

pai cine sa-i trimita pe militieni ? Hotul livache !!! Ca s-a inervat !!!

Dr. Oz
14 aprilie 2018
caini... politisti

Ca sunt pedofili , n-ar fi o primejdie pentru un matur , dar sunt prosti gramada... asta e marea problema a celor din subordinea secretarei de scoala generala dintr-un sat din Teleorman , carmencita futacioasa cu copil din flori...

Cetatean
14 aprilie 2018
European

Politia trebuie sa ia in serios aceste incercari de discreditare a autoritatii, si sa invete sa aplice corect procedurile de incatusare a persoanelor care se opun legitimarii. Un om cinstit, fara interese ascunse, nu va avea un comportament asemeni acestor maimutoi care se filmeaza, si au in jurul lor alti maimutoi pregatiti sa faca o stire din aceasta situatie.

Stefan
14 aprilie 2018
Asa ii trebuie

Încearcă sa facă pe smecherul și este pus la punct :)) după ce ca sunt prosti, mai și postează pe net sa ii vadă lumea :))

Nicu
14 aprilie 2018
Culca-te..

Bai,Stefanica...culca-te..

CHARRIER
14 aprilie 2018
oferi împrumuturi internaționale

Buna ziua Doamna si doamna Acest mesaj este pentru toti cei care au nevoie de un imprumut special pentru a-si reconstrui viata. Am capital de utilizat pentru a oferi împrumuturi internaționale pe termen scurt și lung, în special de la 2.000 € la 1.000.000 € pentru orice persoană serioasă care dorește împrumutul. dobândă de 3% pe an, în funcție de suma împrumutată, deoarece fiind particulară, nu vreau să încalc legea cu privire la cămilă. Puteți plăti mai mult de 1 până la 25 de ani în funcție de suma împrumutată. depinde de dvs. plățile lunare. Acest lucru recunoaște numai datoriile certificate de mână și piesele necesare. Pentru mai multe informații, contactați-mă prin e-mail: [email protected] sau numărul "Whatsapp": +33752369616

Liviu Burebista
15 aprilie 2018
jos #rezist

Bai, Nicule...dute tu de te culca . Au iesit rezistentii lui Soros, sa tipe in gura mare, ca l-a retinut pe un idiot de la #rezist. Pedofilia este sustinuta, finantata si propagata de jigodia Soros, care va finateaza pe voi rezistentilor.

Răspuns la: Culca-te..
Adăugat de : Nicu, 14 aprilie 2018
Bai,Stefanica...culca-te..
Pagina a fost generata in 0.6523 secunde