€ 4.6975
£ 5.3305
$ 4.1192

Mai multe ştiri online:

VIDEO / Imagini șocante! Un elev e bătut crunt cu pumnii și picioarele, scuipat și umilit de mai mulți colegi

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Imagini șocante la un liceu din Giurgiu! Un elev este bătut cu pumnii și picioarele, scuipat și umilit de mai mulți colegi într-o sală de clasă.


Înregistrarea care surprinde incidentul șocant a parvenit Observator în această seară, filmulețul fiind, de asemenea, postat pe un cont de Facebook.


În imagini se vede cum un elev este bătut cu palmele, pumnii și picioarele de mai mulți băieți. De asemenea, băiatul bătut este agresat verbal și scuipat în repetate rânduri.


Atenție, imagini cu puternic impact emoțional.


Potrivit unor prime informații, incidentul s-a petrecut în luna aprilie a acestui an, la Liceul Viceamiral Ion Bălănescu din Giurgiu, filmarea fiind postată la acea dată pe Youtube chiar de unul dintre agresori.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2127 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1593 vizite, 0 comentarii Horoscop
Economie
luni, 14 ianuarie Foto : Afacerea „corveta multifuncțională“  - un scandal cât Marea Neagră 1225 vizite, 0 comentarii Afacerea „corveta multifuncțională“ - un scandal cât Marea Neagră
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7178 secunde