€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

VIDEO / Imagini șocante! Un elev e bătut crunt cu pumnii și picioarele, scuipat și umilit de mai mulți colegi

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Imagini șocante la un liceu din Giurgiu! Un elev este bătut cu pumnii și picioarele, scuipat și umilit de mai mulți colegi într-o sală de clasă.


Înregistrarea care surprinde incidentul șocant a parvenit Observator în această seară, filmulețul fiind, de asemenea, postat pe un cont de Facebook.


În imagini se vede cum un elev este bătut cu palmele, pumnii și picioarele de mai mulți băieți. De asemenea, băiatul bătut este agresat verbal și scuipat în repetate rânduri.


Atenție, imagini cu puternic impact emoțional.


Potrivit unor prime informații, incidentul s-a petrecut în luna aprilie a acestui an, la Liceul Viceamiral Ion Bălănescu din Giurgiu, filmarea fiind postată la acea dată pe Youtube chiar de unul dintre agresori.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7107 secunde