Video VIDEO. HOȚ FILMAT DE CAMERELE DINTR-UN AUTOBUZ RATC, EXACT CÂND FURA DIN BUZUNARE!

2000
VIDEO. HOȚ FILMAT DE CAMERELE DINTR-UN AUTOBUZ RATC, EXACT CÂND FURA DIN BUZUNARE! - untitled-1547558193.jpg

Articole recomandate

Noile autobuze RATC sunt o piesă de rezistență a Constanței, în acest moment. Sunt noi, curate și monitorizate video. Din păcate, însă, acest lucru este efemer. Magia a fost stricată de un anume Doru, care a simțit nevoia să-și inscripționeze numele pe un autovehicul de transport în comun. Și asta nu este tot. Datorită camerelor video care suprind tot ce mișcă, un hoț a fost filmat exact în momentul în care fura dintr-un buzunar, cel mai probabil neștiind că opt camere video sunt permanent pornite.


Ce spune Primăria Constanța


"Vechile obiceiuri dispar greu - aceasta este concluzia la o săptămână de la punerea în circulație a noilor autobuze achiziționate de Primăria Municipiului Constanța.

Un anume "Doru" și-a scris deja numele pe un scaun, iar hoții de buzunare nu au aflat, probabil, că în mijloacele de transport în comun sunt OPT camere de supraveghere care monitorizează orice mișcare.

Comportamentele antisociale sunt așadar înregistrate așa că facem un apel către toți cetățenii să se comporte civilizat în autobuzele noi.:", este mesajul postat de autoritatea locală, pe pagina oficială de Facebook. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7533 secunde