€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

VIDEO / Hingherii de la Green Life Recycling, acuzați de cruzime

Ştire online publicată Joi, 08 Noiembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Angajații firmei care adună câinii fără stăpân din mai multe localități ale județului Constanța, Green Life Recycling sunt acuzați de cruzime asupra animalelor.


Mai mulți locuitorii din Eforie ne-au sesizat, în ultima perioadă, faptul că hingherii care acționează pe raza celor două stațiuni se manifestă brutal cu animalele, în toiul zilei, în fața trecătorilor. În cursul zilei de ieri, au apărut pe facebook și două filmulețe în care se vede cum trei bărbați adună câinii și îi îndeasă în niște cuști, într-o mașină cu numărul CT – 16.GLR. În fața dubiței se află o altă camionetă, pe care scrie Green Life Recycling Ovidiu.


Imaginile filmate pe stradă surprind unul din bărbați cum lovește cu piciorul un câine, direct în cap, iar un altul cum îl strânge cu un clește, pentru a-l putea băga în cușcă.


Polițiștii constănțeni au demarat o anchetă după ce au vizionat cele două filme. „Inspectoratul de Poliție Județean Constanța se autosesizează cu privire la imaginile în care este surprins modul de acțiune de prindere a câinilor vagabonzi, de pe raza orașului Eforie Nord. Aceștia fac verificări cu privire la persoanele implicate, urmând a lua măsurile legale care se impun în astfel de situații”, se arată într-un comunicat transmis în această dimineață de către reprezentanții IPJ Constanța.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3782 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1116 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8852 secunde