Video VIDEO / Hingherii de la Green Life Recycling, acuzați de cruzime

726
VIDEO / Hingherii de la Green Life Recycling, acuzați de cruzime - untitled-1541668394.jpg

Articole de la același autor

Angajații firmei care adună câinii fără stăpân din mai multe localități ale județului Constanța, Green Life Recycling sunt acuzați de cruzime asupra animalelor.


Mai mulți locuitorii din Eforie ne-au sesizat, în ultima perioadă, faptul că hingherii care acționează pe raza celor două stațiuni se manifestă brutal cu animalele, în toiul zilei, în fața trecătorilor. În cursul zilei de ieri, au apărut pe facebook și două filmulețe în care se vede cum trei bărbați adună câinii și îi îndeasă în niște cuști, într-o mașină cu numărul CT – 16.GLR. În fața dubiței se află o altă camionetă, pe care scrie Green Life Recycling Ovidiu.


Imaginile filmate pe stradă surprind unul din bărbați cum lovește cu piciorul un câine, direct în cap, iar un altul cum îl strânge cu un clește, pentru a-l putea băga în cușcă.


Polițiștii constănțeni au demarat o anchetă după ce au vizionat cele două filme. "Inspectoratul de Poliție Județean Constanța se autosesizează cu privire la imaginile în care este surprins modul de acțiune de prindere a câinilor vagabonzi, de pe raza orașului Eforie Nord. Aceștia fac verificări cu privire la persoanele implicate, urmând a lua măsurile legale care se impun în astfel de situații", se arată într-un comunicat transmis în această dimineață de către reprezentanții IPJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.834 secunde