Video VIDEO HALUCINANT! ȘOFER FILMAT ÎN TIMP CE "ZBURA" PE ROȘU, PE CONTRASENS, PRINTRE PIETONI

11108
7
VIDEO HALUCINANT! ȘOFER FILMAT ÎN TIMP CE

Articole de la același autor

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. Acesta este principiul pe care se bazează o parte a șoferilor constănțeni, în momentul în care ignoră orice normă rutieră, dar și de bun simț. 


Un exemplu negativ este reprezentat de șoferul unei autoutilitare, care a depășit o coloană oprită la semafor, pe linia dublă continuă, în timp ce pietonii traversau pe trecere. 


Evenimentul a fost surprins de unul dintre participanții la trafic, ieri, la intersecția bulevardelor I.C. Brătianu cu 1 Decembrie 1918. Imaginile au fost postate pe grupul Trafictube de către Ana Grama T. Noiman.   



Comentează știrea

Cristian
9 martie 2018
Ana Grama...

T.Noiman... Să fie ... Ion Toma ???

Patiser
9 martie 2018
OUG 195/2002 republicata

In conformitate cu prevederile art. 109 alin (1) si (2) din OUG 195/202 republicata cu modificarile si completarile ulterioare, constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se fac direct de catre politistul rutier sau cu ajutorul unor mijloace tehnice omologate si verificate metrologic, motiv pentru care NU ESTE POSIBIL sanctionare pentru persoana in cauza.

Ardabarda
9 martie 2018
''

Boul ala sta in Poarta 6

John
9 martie 2018
Anglia

Asa e la noi in romania sau mai pe scurt anglia.

Elena
10 martie 2018
Ignora semaforul

Lume buna inainte de a vorbi aiurea cel de la volan este fratelr meu in masina se afla tata plin de sange si inconstient in urma unui accident . E adevarat ca a ignorat regulile oricune ar face asta cand e vorba de viata celor dragi , sau nu ?? Ar fii bine unii dintre voi sa aiba ei bunul simt de a de abtine de la comentarii daca nu stiu despre ce e vorba !! Sa ca fie rusine !! Nimeni nu a fost ranit doar tata .... ce ce simtitm noi nu dorim la nimeni !

anonim
10 martie 2018
anonim

Boule ....suni la 112 ...vine ambulanta deja pregatita... nu te duci tu maimuta pulii sa omori pe altcineva pentru taicatu ...idiotule

Răspuns la: Ignora semaforul
Adăugat de : Elena, 10 martie 2018
Lume buna inainte de a vorbi aiurea cel de la volan este fratelr meu in masina se afla tata plin de sange si inconstient in urma unui accident . E...
Maria
10 martie 2018
:)

Ce vocabular de om educat ... dintr-o familie buna... parintii ti-au dat o educatie 😑. Numai un roman ar putea sa dea astfel de comentari ... unul cu multa cultura... vai mama ta 🤮

Pagina a fost generata in 2.431 secunde