Video VIDEO. Haine contrafăcute în valoare de un milion de euro, confiscate de poliţiştii de frontieră

435

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor au descoperit, într-un automarfar sosit din Turcia, aproximativ 13.000 de articole vestimentare în valoare de aproximativ un milion de euro, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 12 iunie, în Punctul de Trecerea a Frontierei Negru Vodă poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali din cadrul DGV - Echipe Mobile, au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific unui autocamion înmatriculat în România, care transporta textile din Turcia, pentru o firmă din România. La volanul automarfarului se afla un cetățean român, în vârstă de 50 ani.

Deoarece existau suspiciuni că marfa transportată este contrafăcută, automarfarul a fost condus la rampa de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Agigea, pentru efectuarea unui control amănunțit, împreună cu lucrătorii vamali.

Astfel, echipa comună a descoperit 13.289 de articole vestimentare care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

„Produsele, în valoare de aproximativ un milion de euro, dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun”, transmit reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4678 secunde