VIDEO. GRAV ACCIDENT RUTIER, LA CONSTANȚA. CINCI MAȘINI IMPLICATE

Vineri, 16 Iunie 2017
8522
UPDATE / Mai exact, șoferița unui Logan nu a păstrat distanța regulamentară, iar ceilalți conducători auto spun că avea viteză mare, iar când coloana s-a oprit, nu a fost atentă și a intrat în VW Polo, pe care l-a proiectat pe contrasens, izbind totodată încă un Logan care circula pe același sens. Volkswagen-ul Polo a ricoșat pe contrasens și a lovit alte două autorisme.


UPDATE / De vină ar fi fost o șoferiță neatentă, care a produs un carambol prin impact față-spate cu un autoturism aflat pe aceeași bandă de mers, iar în urma impactului autoturismele au intrat pe contrasens. 
Circulația pe sensul de mers către sudul litoralului a fost blocată, după un accident în care au fost implicate 5 autoturisme, în zona podului Doraly, pe Șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța. 


Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate 3 autoturisme Dacia Logan, un Volkswagen Polo și Chevrolet.


La locul accidentului au sosit o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și un echipaj SMURD.


Două persoane rănite au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean Constanța. Din fericire, cele două victime se află în afara oricărui pericol. Polițiștii efectuează măsurători pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.


Pagina a fost generata in 0.253 secunde