Video VIDEO / Flagrant și percheziții la Hârșova, pentru prinderea unor dealeri de droguri

485
VIDEO / Flagrant și percheziții la Hârșova, pentru prinderea unor dealeri de droguri - 26martflagrantdroguri-1616761808.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, urmare a unei acțiuni de prindere în flagrant delict. Doi bărbați au fost reținuți.
În urma cercetărilor într-un dosar de trafic de droguri de risc, în cursul zilei de ieri, 25 martie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au surprins, în flagrant delict, în județul Călărași, doi bărbați, în timp ce primul i-ar fi livrat celui de-al doilea 311,69 grame de cannabis, a căror contravaloare ar fi fost achitată anterior întâlnirii. 
La aceeași dată, polițiștii B.C.C.O. Constanța au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în orașul Hârșova, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cu valoare probatorie, precum și 800 de euro. 
În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor doi bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. În cursul zilei de astăzi, aceștia urmează a fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6754 secunde