VIDEO / Flagrant pentru prinderea unui bărbat acuzat de șantaj și cămătărie

609
VIDEO / Flagrant pentru prinderea unui bărbat acuzat de șantaj și cămătărie - bani1331571752-1359118764.jpg

Polițiștii constănțeni au reținut un individ acuzat că a șantajat un bărbat căruia i-a împrumutat bani cu camătă. Silviu Claudiu Mihai a împrumutat, în 2008, în mai multe rânduri, diverse sume de bani de la Ionuț Dragoș Munteanu, în total aproximativ 5.000 de euro.

 Potrivit oamenilor legii, bărbatul a restituit parțial suma împrumutată, la care a achitat și dobânzi de tip cămătăresc, până în 2010, când a fost închis în Penitenciarul Poarta Albă. A ieșit în urmă cu câteva luni, iar de atunci, Munteanu a început să-l amenințe cu moarte, atât pe el, cât și pe familia lui, cerându-i să-i restituie 14.000 de euro, reprezentând, susținea suspectul, sumele împrumutate și dobânzi.


Joi, polițiștii s-au decis să organizeze un flagrant pentru reținerea suspectului. Cei doi, victimă și suspect și-au dat întâlnire, joi seara, la intersecția Bulevardului Tomis cu strada Ion Rațiu, ocazie cu care Mihai trebuia să restituie 3.000 de lei. Întreaga discuție și schimbul de bani a fost urmărit de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, care l-au săltat apoi pe suspect.


Dragoș Ionuț Munteanu a fost reținut, fiind acuzat de șantaj, și urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : Când poți fi acuzat de cămătărie
Pagina a fost generata in 1.6586 secunde