Video VIDEO. Femeie prinsă de polițiștii din Constanța, în timp ce-și obliga sora de 4 ani să cerșească

261
VIDEO. Femeie prinsă de polițiștii din Constanța, în timp ce-și obliga sora de 4 ani să cerșească - cersit-1544428882.jpg

Articole de la același autor

În data de 09.12.2018, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanta au depistat o persoană majoră, aptă de munca, care apela la mila publicului, exercitând acte de cerșetorie, folosindu-se de un copil de 4 ani pentru a solicita și obține ajutor material de la trecătorii din zona Policlinicii nr.2 Constanța.


Echipajul de control a condus persoana în cauză la sediul Direcției Generale Politia Locală Constanta, unde s-au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării infractiunii de "Folosirea unui minor in scop de cerșetorie " așa cum este prevăzută in dispozițiile articolului 215 din Codul Penal.


De asemenea, polițiștii locali au notificat și serviciile sociale in vederea reglementarii situației juridice a minorului lipsit de ocrotirea părintească ce a fost surprins in exercitarea săvârșirii faptelor antisociale.


Minorul din Medgidia a fost depistat cerșind in zona ICIL, fiind însoțit de sora sa în vârstă de 23 de ani care-i supraveghea activitatea ilicită.


"Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei Direcției Generale Poliția Locală Constanța : " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane.
Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!", susțin autoritățile din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4194 secunde