Video VIDEO / EXCES DE ZEL. Polițiști anchetați disciplinar după ce au încătușat o femeie care vindea zarzavat fără autorizație

432
VIDEO / EXCES DE ZEL. Polițiști anchetați disciplinar după ce au încătușat o femeie care vindea zarzavat fără autorizație - catuse-1539438932.jpg
Trei polițisti din Ploiești sunt anchetați disciplinar după ce au fost filmați acum două zile în timp ce încătușau o femeie care vindea zarzavaturi la colț de stradă și care a refuzat să își strângă produsele de pe taraba improvizată și să îi însoțească la secție. 


Potrivit Observatorului Prahovean, femeia în vârstă de aproximativ 40 de ani vindea legume și zarzavaturi fără autorizație, pe o tarabă improvizată pe un trotuar din Ploiești, în cartierul Malul Roșu. Aceasta nu avea autorizație și a refuzat să îi însoțească la secție polițiști, moment în care ofițerii au încătușat-o și au dus-o la secție. 


Femeia s-a enervat când i s-a spus că va fi dusă la secția de poliție și a început să se certe cu oamenii legii, reproșându-le că nu este singura care își vinde astfel marfa.


Trecătorii au filmat intervenția polițiștilor, care sunt acum cercetați pentru purtare abuzivă. Femeia a fost amendată cu 1.500 de lei pentru comerț ilicit, precum și pentru tulburarea liniștii publice.
În urma imaginilor apărute în spațiul public, conducerea Inspectoratului a dispus o anchetă atât cu privire la organizarea acțiunii polițiștilor, cât și cu privire intervenția lor", a declarat Raluca Breazeanu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0828 secunde