Video VIDEO. DISTRUGERI ȘI BĂTAIE DE JOC în Mamaia. „Îți dau 20 de milioane dacă îți omori copilul!”

1688
VIDEO. DISTRUGERI ȘI BĂTAIE DE JOC în Mamaia. „Îți dau 20 de milioane dacă îți omori copilul!” - xbataiejoc-1628674688.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni s-au autosesizat și caută mai mulți tineri care au înțeles prin „distracție” să arunce lucruri de la balconul locuinței unde erau cazați, în stațiunea Mamaia, peste mașini și peste oameni, și să-și bată joc de oamenii care cerșesc.

În spațiul public au fost publicate, în ultimele zile, mai multe filmulețe în care mai mulți tineri se distrează distrugând și bătându-și joc de oameni. Din primele informații, se pare că filmulețele sunt realizate chiar de către ei și urcate pe rețelele de socializare. Într-unul dintre materiale se vede cum tinerii aruncă cu un șezlong de la balcon, pe o mașină parcată, într-altul cum aruncă cu un pahar spre două tinere care treceau pe alee, care s-a spart în spatele lor. În altul, petrecăreții iau ochelarii unui tânăr aflat la o masă, pe o terasă, iar în altele obligă un copil care cerșea să facă flotări pentru a primi bani. Revoltător este însă și videoclipul în care tinerii le cer unor femei aflate la cerșit, cu copiii în brațe, să-și omoare pruncii. „Îți dau 20 de milioane de lei dacă îți omori copilul acum! Hai, dă cu el de pământ, ce mare lucru, faci altul!”, se aude cum o îndeamnă unul dintre petrecăreți pe o femeie.

„În urma apariției în spațiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

Menționăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5292 secunde