Video VIDEO / DETALIILE furtului din eMag Constanța!

1292
VIDEO / DETALIILE furtului din eMag Constanța! - 27aprspargereemagsursaflorintoma-1589438607.jpg

Articole de la același autor

Doi dintre cei trei suspecți reținuți pentru furtul din showroom-ul eMag din municipiul Constanța au fost arestați preventiv. Este vorba despre doi bărbați, de 29 și respectiv 32 de ani, în timp ce în cazul celui de al treilea suspect, de 45 de ani, magistrații au dispus anchetarea în libertate. 


Camera de supraveghere din cadrul showroom-ului a surprins modul în care au acționat suspecții. Pe imagini se poate vedea cum doi dintre ei au ajuns în fața ușii de acces, unul a lovit-o cu o rangă, cel mai probabil. Ușa a cedat după o singură lovitură, iar cei doi indivizi au sărit peste ușa dărâmată, fiind "echipați" cu mănuși chirurgicale și cagule. De asemenea, pe imagini se poate observa că furtul a durat aproximativ un minut, cei doi suspecți ieșind unul după celălalt, la diferență de câteva secunde, al doilea având un sac în care erau mai multe bunuri și smulgând în fugă încă un produs electronic. 


Reamintim că spargerea a fost dată pe 27 aprilie, în jurul orei 5.25. Cei trei suspecți au fost identificați ca fiind Baiar Bilghin A., Gheorghe S. și Albert Feri I., cu vârste cuprinse între 29 și 45 de ani. Aceștia au fost reținuți, pe 12 mai, în urma unor percheziții desfășurate de polițiștii Secției 1 împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1 secunde