Video VIDEO / De râsul lumii. De cât timp au avut nevoie mascații să spargă o ușă...de lemn

1079
1
VIDEO / De râsul lumii. De cât timp au avut nevoie mascații să spargă o ușă...de lemn - untitled-1408950931.jpg

Articole recomandate

Descinderi cu peripeții. Mascații au avut nevoie de aproximativ 13 minute pentru a sparge o ușă de lemn, în timpul unor descinderi care au avut loc în București. Oamenii legii au căutat o rețea care falsifica acte pentru a obține credite, prejudiciul fiind de peste 300.000 de euro. Astfel, când să o încolțească pe cea socotită creierul grupării, echipajele și-au dat seama că nu pot trece de ușa apartamentului ei. 


"Ați umplut ușa cu pământ?!" Aceasta este întrebarea pe care unul dintre mascații prezenți la percheziții, extrem de furios de altfel, a adresat-o proprietarului care închiriase apartamentul unor femei "serioase", după cum însuși le-a descris. Acesta nu a vrut nici în ruptul capului să spună cum și-a "blindat" ușa.



Comentează știrea

Ionut
25 august 2014
Prost

Jurnalist de tot cacatul, cum gatu matii poti sa pui titlu : USA DE LEMN, ai fost tu acolo ma nenorocitule sa vezi daca era de lemn??aia e usa blindata toata ziua si nu este orice usa blinda, sa va fut nevestele si fetele la toti jurnalistii care bagati subiecte de la voi ca sa umpleti ziarele.

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 August 2014
Stire din Eveniment : Se sparg mașini pe litoral!
Pagina a fost generata in 1.1975 secunde