€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

VIDEO. Creștea cannabis în apartament, la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 16 Ianuarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat două percheziții la locuințele unui bărbat, bănuit de operațiuni ilegale cu droguri.

În cursul zilei de ieri, 15 ianuarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au desfășurat, pe raza județului, două percheziții la locațiile deținute de un bărbat, de 47 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că cel în cauză ar fi pus în vânzare diferite cantități de droguri de risc (cannabis), pe care l-ar fi produs într-un apartament din municipiul Constanța.

În urma perchezițiilor a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, ajunsă la maturitate, formată din 27 de plante, cântărind aproape 5 kilograme de masă vegetală verde.

Au mai fost confiscate un cântar electronic de precizie, câteva sute de pliculețe autosigilante neutilizate, muguri de cannabis în diferite stadii de uscare, o instalație automatizată de iluminat și una de ventilat, precum și îngrășăminte necesare dezvoltării plantelor.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În activități au fost angrenați și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9975 secunde