Video VIDEO. Constănțeni cercetați penal, după ce au fost prinși cu arme deținute ilegal

202
1
VIDEO. Constănțeni cercetați penal, după ce au fost prinși cu arme deținute ilegal - 20160225121016-1456406582.jpg

Articole de la același autor

Arme, muniție, obiecte pirotehnice și capse pentru cartușe de vânătoare: este captura polițiștilor din Constanța, în urma unei acțiuni realizate pentru depistarea celor care dețin arme în mod ilegal. 


Oamenii legii au ridicat de la I.S.P., în vârstă de 67 de ani, din Cernavodă, cinci arme dintre care trei de vânătoare cu alice, una de vânătoare mixtă și una letală de tip sportiv, 1200 de cartușe, peste 5kg de pulbere pentru muniție de vânătoare, 58 de petarde și aproximativ 300 capse pentru cartușe de vânătoare. 


Acesta este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, nerespectarea regimului materiilor explozive, și efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.


Totodată, polițiștii îl cercetează în stare de libertate și pe T.Ș., în vârstă de 48 de ani, din Costinești, care ar fi introdus în țară și deținut fără drept două arme de vânătoare cu glonț, o armă neletală de tip sportiv și 140 de cartușe.




Comentează știrea

wwFViFNvaV
7 decembrie 2016
LPhbtoFn

MoKlrb umnmqhgilhph, [url=http://umkdxtfhzhro.com/]umkdxtfhzhro[/url], [link=http://owpuqmguynzl.com/]owpuqmguynzl[/link], http://baloyqhumnyg.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5515 secunde