Video VIDEO. Consilierul unui deputat amenință și înjură polițiștii care l-au oprit: "Hai să-ți arăt eu cine sunt"

750
VIDEO. Consilierul unui deputat amenință și înjură polițiștii care l-au oprit:

Articole recomandate

Lucian Rădulescu, consilier parlamentar la Camera Deputaților, a avut un comportament reprobabil față de un echipaj de poliție, care îl sancționa în comuna prahoveană Păulești pentru că oprise într-o zonă în care acest lucru era nepermis. Angajatul Parlamentului i-a înjurat și amenințat pe agenți, în încercarea de a-i intimida, scrie b1.ro

"Comuna Păulești, județul Prahova. România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe! Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem", a scris Marian Godină, cel care a postat clipul pe pagina sa de Facebook.


În imagini, se poate vedea cum Lucian Rădulescu, somat de agenți să se oprească și să prezinte documentele, se enervează și devine recalcitrant. El înjură și îi amenință voalat pe agenți, afișându-le ceea ce pare a fi legitimația de serviciu.

"Nu vrei să ai un conflict cu mine. Hai să-ți arăt eu cine sunt. Vino încoa. Ia colea. Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Încerci cu mine d-astea. Dă mă amendă, fă ce vrei tu. Deci jur, fii atent ce spun aici, fă ce vrei tu, hai dă amendă. Dă-i drumul și dă amendă, hai că-ți arăt eu ție", sunt câteva dintre replicile lui Lucian Rădulescu.

"Aveți un indicator acolo cu oprire interzisă, domnule Rădulescu. Ce să-mi arătați?", îi spune la un moment dat agentul.

Răspunsul lui Rădulescu este halucinant: "Aștept pe unul să-mi bage gaze, în p*** mea, nu mai te lua de mine".


sursa: b1.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3338 secunde