Video VIDEO. Ce transmite medicul infecţionist Sorin Rugină, primul vaccinat împotriva COVID-19, la Constanţa

284
VIDEO. Ce transmite medicul infecţionist Sorin Rugină, primul vaccinat împotriva COVID-19, la Constanţa - rugina-1609059630.jpg

Articole de la același autor

Medicul infecţionist Sorin Rugină, de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, este primul constănţean care a fost vaccinat împotriva COVID-19. Acesta are un mesaj pentru toţi constănţenii care nu sunt încă decişi dacă vor fi de acord să îşi facă vaccinul sau nu.


„Una este să fii împotriva vaccinării în general şi alta este să ai dovada palpabilă că virusul este de controlat altfel. Colegii noştri sunt la faţa locului şi percep mult mai bine care este realitatea. Deci avem dovada certă că nu avem altă armă decât vaccinarea şi atunci sper să ne îndeplinim cu brio misiunea. Oamenii trebuie să aibă încredere, pentru că nu facem decât o promovare profesională. Aş fi foarte încântat ca foştii noştri pacienţi care poate recunoştinţă deosebită medicilor care i-au tratat, să continue să promoveze mesajul lor, mesajul meu, ca decan de vârstă, către ceilalţi. Pentru că ei au trecut şi prin spital, o parte dintre ei au imunitate, şi acest vaccin nu face decât să le crească gradul de imunitate şi probabil că, din această perspectivă, vom reuşi să încolţim virusul”, transmite dr. Sorin Rugină.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7777 secunde