Video VIDEO. Băiat de 10 ani, atacat de o haită de câini, la Mangalia! "Câinii sunt tot timpul în parc!"

3155
2
VIDEO. Băiat de 10 ani, atacat de o haită de câini, la Mangalia!

Articole de la același autor

Un bărbat a postat în mediul online o filmare în care se vede cum fiul său este fugărit de câțiva câini, chiar în apropierea unui parc din localitatea Mangalia. Acesta a sunat la Poliția Locală, însă a fost rugat să revină a doua zi pentru o plângere. "Băiatul meu de 10 ani a fost atacat de o haită de 5-6 câini, în parcul Evergreen. Atenție când treceți prin parc. În ultimul timp câinii comunitari s-au înmulțit și se pare că nimeni nu ia nicio măsură. Voi merge să depun plângere!", a precizat Emanuel Popescu, tatăl băiatului.

Contactat pentru a oferi un punct de vedere, primarul Mangaliei cunoștea incidentul și spune că localitatea pe care o păstorește nu are probleme cu câinii comunitari. Acesta a precizat că patrupezii aveau stăpân, iar proprietarul câinelui a fost identificat și amendat.

"Mangalia este printre puținele localități din România care nu are probleme cu câinii vagabonzi. Câinii din imagini nu sunt comunitari, ci aveau proprietar. Câinii aparțineau unui proprietar care se plimba în parc cu ei. Nu ar trebui să se întâmple așa ceva, de aceea avem și în parc un panou care interzice accesul câinilor. Proprietarul câinilor a fost identificat și va fi sancționat", a declarat pentru, Cuget Liber", Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia.

Emanuel Popescu a depus o plângere la Poliția Locală și nu crede că declarațiile primarului reprezintă realitatea, susținând că în această dimineață aceeași câini atacau alte persoane.

"Câinii sunt tot timpul în parc, pe domeniul public. Câinii care apar în videoclip sunt câini comunitari, nu au stăpân și se pot zări în fiecare zi pe stadionul de lângă Parcul Evergreen și prin parc. Nu mă înțelegeți greșit, sunt împotriva eutanasierii și iubesc câinii, însă autoritățile trebuie să facă ceva. Dacă acei câini aveau stăpân și nu erau însoțiți, de ce nu au fost ridicați de pe domeniul public de serviciul responsabil din cadrul primăriei? Dacă stăpânul câinilor a fost sancționat, de ce în dimineața imediat următoare aceeași câini atacau oameniii pe stadionul de lângă parc?", se întreabă Emanuel Popescu.



Comentează știrea

DANA
21 martie 2018
cum sa ne ferim

in Constanta de la Tomis 3 pana la bar Filicorii de pe Lapusneanu haite de 7-9 caini patruleaza de seara cand iesim de la munca si dimineata cand mergem la munca adica de la 6 dimineata pana la vreo 7.30 cand nu e miscare pe strada patruleaza cainii si ne latra si se dau sa ne muste. CUM SA NE FERIM TOVARASI DE LA PRIMARIE?

Ana
21 martie 2018
Haita in Km 4-5

In Constanta (in cartierul Km 4-5), langa Punctul termic 133 si scoala, este o haita de caini agresivi de ne este frica sa ne ducem copiii la scoala si trebuie sa-i ocolim sau sa asteptam sa se linisteasca. Noaptea nu mai zic.... Cum sa trecem prin zona, in siguranta? Nu va ganditi ca puneti in pericol viata noastra si a copiiilor nostri? Normal, nu va ganditi. Nu va pasa. Pana intr-o zi cand o sa se-ntample vreo nenorocire si atunci sa vedeti, dragi responsabili.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7184 secunde