€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

VIDEO. Atenție la buzunare! Iată cât de ușor poți fi tâlhărit și cum poți să te ferești de hoți

Ştire online publicată Vineri, 15 Iunie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Poliția Română a lansat, alături de alte 24 de state, campania Protect your Pocket, cu scopul conștientizării populației asupra pericolelor la care se expun atunci când frecventează locuri aglomerate, precum concerte, spectacole, festivaluri sau mijloace de transport în comun.


Transmiterea mesajului către populație se realizează cu ajutorul a trei filmulețe amuzante, care înfățișează cetățenilor, cu umor, cum un personaj animat este deposedat cu ușurință de obiectele din buzunare, în timp ce acesta se află în diverse locații aglomerate. 


Campania este inițiată de către EUCPN (European Crime Prevention Network) din cadrul Comisiei Europene, iar printre statele partenere amintim Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Belgia, Franța și Austria.


Polițiștii constănțeni recomandă cetățenilor să manifeste atenție sporită asupra lucrurilor personale, atunci când participă la diverse manifestații/adunări publice, precum și în timpul deplasării în locuri aglomerate sau pe plajele litoralului românesc.
Participanții sunt sfătuiți să NU poarte bani sau alte valori în buzunarele laterale ale hainelor iar dacă se simt înconjurați de persoane cu un comportament suspect și să solicite ajutorul polițiștilor.


Scopul proiectului este conștientizarea populației cu privire la măsurile de autoprotecție ce trebuie adoptate pentru a preveni furturile din buzunare.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7544 secunde