Video VIDEO /APROAPE 70 DE PERCHEZIȚII în Constanța. PESTE 100 DE SUSPECȚI DUȘI LA AUDIERI

2292
VIDEO /APROAPE 70 DE PERCHEZIȚII în Constanța. PESTE 100 DE SUSPECȚI DUȘI LA AUDIERI - 11novdiicotperchezitiidrogur-1605082719.jpg

Articole de la același autor

Procurorii DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat un număr de 69 de percheziții domiciliare pe raza municipiilor Constanța, Mangalia, a localităților Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, Techirghiol, Agigea și a orașului Ovidiu, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de droguri de risc, efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe psihoactive noi și spălare de bani.


În fapt s-a reținut că, începând cu luna octombrie a anului 2017 și până în prezent, grupul infracțional organizat, constituit inițial de 9 persoane, la care ulterior au aderat alte 50 de persoane, a acționat pentru procurarea, prepararea, stocarea, distribuirea și punerea în vânzare a substanțelor noi cu proprietăți psihoactive, cunoscute sub denumirea de „etnobotanice”.


Gruparea infracțională a acționat pe raza municipiului Constanța, dar și în zona sudică a litoralului, respectiv localitățile Eforie, Techirghiol, Tuzla și municipiul Mangalia.


În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că membrii grupării au fi pus în vânzare 15,13 kilograme de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pentru care au obținut suma de 1.292.355 de lei.


La sediul DIICOT-S.T. Constanţa vor fi audiate, în cadrul urmăririi penale, un număr de 111 persoane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0638 secunde