VIDEO AMUZANT / Constănțean lovit de o mașină invizibilă

672
VIDEO AMUZANT / Constănțean lovit de o mașină invizibilă - politiarutiera2-1332875629.jpg

În ultima perioadă, polițiștii de la Rutieră sunt sesizați, în medie, cam o dată la trei zile, de indivizi care sunt atât de beți încât nu se mai pot ține pe picioare, dar alertează Poliția și spun că au fost victimele unor accidente rutiere închipuite.

Echipajele Poliției Rutiere sunt puse pe drumuri, se pierde timp în van, în condițiile în care, într-o altă locație din județ se întâmplă, poate, o nenorocire și este nevoie de intervenția lor!
O situație de acest gen s-a petrecut, ieri, aproape de ora 12, pe bulevardul IC Brătianu, din Constanța. Un bărbat de 32 de ani, care abia coborâse dintr-un autobuz, era atât de beat încât nu s-a putut ține pe picioare și a căzut pe jos. El a început să facă un circ de mai mare frumusețea, iar cetățenilor care treceau pe lângă el le-a spus că ar fi fost lovit de o mașină.
Așa se face că oamenii au anunțat, prin 112, Poliția Rutieră, iar polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că individul era atât de beat, încât nu putea să scoată o vorbuliță! Oamenii legii au încercat să afle dacă a fost implicat într-un accident rutier, lucru ce a fost imposibil să audă din gura acestuia... S-a încercat apoi testarea lui cu aparatul Drager. In-dividul nu a fost în stare să sufle decât o secundă (în condițiile în care e nevoie de cel puțin patru secunde) în alcooltest, iar acesta tot a arătat o alcoolemie de 1,01 la mie!
Pentru că, dacă există o astfel de se-sizare, polițiștii trebuie să demareze o serie de cercetări specifice și să dea în căutare un eventual șofer fugar care și-ar fi lăsat victima în urmă, polițiștii au încercat să afle dacă, și în acest caz, se impune tot acest deranj.
Așa au intrat în posesia unui filmuleț în care se vede cum bărbatul coboară dintr-un autobuz și nu este atins de nicio mașină. Prin urmare, nu se impunea alertarea tuturor echipajelor aflate în trafic pentru a căuta un șofer fugar care nici măcar nu exista.

Comisarul șef Tudorel Dogaru, de la Serviciul Poliției Rutiere Constanța, spune că, în ultima vreme, se confruntă cu astfel de cazuri foarte des. În medie, cam o dată la trei zile există o sesizare de acest gen, iar toate vin din partea unor indivizi morți de beți și care spun că au fost implicați în accidente rutiere. În marea majoritate a cazurilor, se demonstrea-ză însă că nu au de-a face decât cu imaginația lor!
Pentru că nu există vreo infracțiune pe care au comis-o, de obicei, bețivii sunt amendați cu câteva sute de lei… atunci când se trezesc!






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1106 secunde