Video VIDEO / ACCIDENT SPECTACULOS. Beat, pe contrasens, pe bulevardul Tomis din Constanța!

3321

Articole de la același autor

Un accident grav s-a petrecut, azi noapte, pe bulevardul Tomis, în zona Macul Roșu. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 26 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către strada Soveja, iar, după intersecția cu strada Tulcea, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism care era condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 30 de ani. A rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto.


Potrivit martorilor, tânărul vitezoman părea că ar fi consumat băuturi alcoolice. Un alt șofer a surprins cu o cameră chiar clipele dinaintea producerii accidentului, în care se vede mașina tânărului mergând cu viteză mare, pe contrasens, dinspre zona Boema către Macul Roșu. De asemenea, în imaginile filmate imediat după impact se vede cum șoferul  îl acuză pe un martor: "Păi nu-i normal! Mi-ai rupt capota, frate!"


Șoferul în vârstă de 26 de ani este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din cultpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7812 secunde