€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

VIDEO. ACCIDENT SAU TENTATIVĂ DE SUICID? O femeie a CĂZUT ÎN DUNĂRE, DE PE PODUL CERNAVODĂ!

Ştire online publicată Marţi, 13 Martie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
O persoană a căzut în Dunăre de pe podul Sf. Maria din Cernavodă. Se deplasează pompierii Detașamentului Cernavodă și în sprijin a venit și o ambarcațiune a Gărzii de Coastă. 


O patrulă a Poliției Locale Cernavodă a găsit pe pod o poșetă și bagaje. Femeia, în vârstă de 41 de ani, se numește Roxana L., este din Călărași și locuia în Cernavodă.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3753 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3096 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1966 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8564 secunde