Video VIDEO / Accident rutier cu o victima, în Inel II! Una dintre mașini a ajuns pe trotuar

1764

Articole de la același autor

Un accident rutier a avut loc, în această seară, în cartierul Inel II, din Constanța. Mai exact, la intersecția străzii Eliberării cu Dezrobirii, iar una dintre mașini este un BMW cu numere de Ilfov. În urma impactului, una dintre mașini a ajuns pe trotuar, în față la Agenția BRD din zonă. Din primele informații reiese că, până să ajungă la fața locului echipajele solicitate, o victimă a fost scoasă dintr-o mașină, a fost luată pe brațe de prietenii cu care se afla și a fost transportată la spital.   
Potrivit ISU Dobrogea, în accident sunt implicate două mașini și, în afară de victima care a fost deja dusă la spital, alte două persoane rănite au fost transportate la spital de echipajele SMURD. 
  


UPDATE, OFICIAL DE LA POLIȚIE


"Astăzi, în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția de tip sens giratoriu a străzilor Dezrobirii cu Eliberării din municipiul Constanța. Impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o femeie, de 22 de ani, respectiv un bărbat, de 21 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei primului autoturism și a doi pasageri din al doilea autoturism, de 26 și 15 ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", au transmis oamenii legii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9456 secunde