Video VIDEO Accident mortal la Constanţa. Un copil printre victime

2403

Articole de la același autor

Echipele Inspectorarului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea intervin, în aceste momente, la un accident grav petrecut pe drumul judeţean dintre Ciocârlia şi Cobadin.


Din primele informaţii, sunt trei victime încarcerate. Intervin mai multe echipaje de la Descarcerare, un echipaj SMURD pentru victime multiple şi două ambulanţe.


"Se pare că este vorba despre trei victime încarcerate, una dintre ele fiind un copil. De asemenea, una dintre victime este inconştientă", transmite purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chirita.


UPDATE


Astăzi, în jurul orei 17.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 3, între localitățile Ciocârlia și Cobadin. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, a intrat în coliziune cu un copac.


În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a unui bărbat, de 23 de ani, precum și vătămarea corporală a 2 pasageri. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 06 Decembrie 2020
Stire din Eveniment : Poluare cu păcură în Portul Constanța
Duminică, 06 Decembrie 2020
Stire din Eveniment : S-A VOTAT ÎN ARESTUL POLIȚIEI CONSTANȚA!
Sâmbătă, 05 Decembrie 2020
Stire din Eveniment : Polițist din Constanța, răpus de COVID 19!
Pagina a fost generata in 0.6855 secunde