Video VIDEO / ACCIDENT GRAV LA CASTELU. MAI MULTE VICTIME au fost rănite!

3062
VIDEO / ACCIDENT GRAV LA CASTELU. MAI MULTE VICTIME au fost rănite! - 24febraccidcastelu-1614151644.jpg

Articole de la același autor

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, în jurul orei 9.00, în localitatea Castelu. La fața locului au ajuns echipajele de Poliție și Ambulanță. Din primele informații, în incidentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar cinci persoane ar fi fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă. 


UPDATE. În urma accidentului de pe DN 22C, din zona Castelu, două persoane au fost rănite grav, iar trei au fost rănite ușor. Toate victimele au fost transportate la spital. 


UPDATE. Apelul la 112 a fost dat la 112, prin care se anunța că la ieșire din localitatea Castelu, pe DN 22C, pe sensul de mers spre Constanța, a avut loc un accident rutier. În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară și au fost rănite cinci persoane. La fața locului au ajuns două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Constanța și două echipaje SMURD, cât și o autospecială de descarcerare. 
Au fost răniți cinci bărbați: un bărbat de 42 de ani, care a suferit politraumatisme, un bărbat de 60 de ani, cu traumatism la un picior, un bărbat de 21 de ani, stabil hemodinamic și conștient, un bărbat de 35 de ani, cu politraumatisme, dar conștient și stabil hemodinamic, un tânăr de 18 ani, conștient, cu politraumatisme. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Stire din Eveniment : VIDEO / Accident grav, la Constanţa
Duminică, 27 Decembrie 2020
Stire din Economie : Accidente şi incidente pe mări şi oceane
Pagina a fost generata in 0.484 secunde