Victimele celor două accidente grave, în stare critică. "Nu știm dacă vor supraviețui"

2503
2

Articole de la același autor

Două accidente rutiere teribile au avut loc în județul Constanța! Primul s-a petrecut între Cuza Vodă și Medgidia, unde un autoturism s-a răsturnat și două persoane au murit, iar cel de-al doilea a fost înregistrat la Mangalia, acolo unde o mașină s-a rupt, efectiv, în două. Se pare că era condusă de un minor în vârstă de 16 ani. Acesta a murit pe loc.

Două accidente grave au avut loc în județul Constanța, unul petrecut între Cuza Vodă și Medgidia, altul la Mangalia. În primul accident au decedat două persoane, șoferul și pasagerul dreapta, în timp ce alți trei pasageri au fost grav răniți. Șoferul se numea Gigi Adrian Roșca. La Mangalia, vorbim despre un tânăr de 16 ani care, de asemenea, a decedat în urma unui grav accident. Marian Cosmin Albu se afla în mașină alături de un prieten, în vârstă de 20 de ani, Daniel Gabriel Ilucă, care a suferit fracturi costale și fractură de femur. Potrivit cadrelor medicale, tânărul vorbește și are o stare de sănătate mai bună față de celelalte victime.

"Au fost aduși în această dimineață 4 pacienți în stare foarte gravă, cu multiple traumatisme, inconștienți. Trei victime sunt intubate, iar o a patra, mai tânără, este conștientă și vorbește.. Este greu de zis dacă au sau nu șanse de supraviețuire. Așteptăm rezulatelor investigațiilor medicale la care au fost supuși", a declarat, pentru "Cuget Liber", Victoria Bădărău, medic șef Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean Constanța. 

Comentează știrea

Titi
31 octombrie 2017
Ce mutre

Ce mutre de handicapati au. Bine ca n-au lovit si pe altcineva nevinovat.

Maria
1 noiembrie 2017
Accident Cuza Vodă

Imi este scârba de com care nu isi au rostul.Au murit niste oamenii si în urmă rămâne durere.Dumnezeu să îi ierte pe toți si să îi indrepte acolo sus!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3531 secunde