Victima accidentului de azi-dimineață: fost jucător la FC Farul și antrenor la FC Portul Constanța!

2313
1
Victima accidentului de azi-dimineață: fost jucător la FC Farul și antrenor la FC Portul Constanța! - accidentstrmircea8-1322401084.jpg

Articole de la același autor

Victima accidentului de azi-dimineață, Vasile Luban, de 71 de ani, este un fost jucător de la FC Farul Constanța, iar în prezent antrena echipa de juniori de la FC Portul Constanța.

Comentează știrea

Menumorud
27 noiembrie 2011
Dementi cu carnet de conducere

Un dement, dupa ce a consumat alcool dar a si prizat ceva cocaina, se suie la volanul unui bolid si face prapad. Sunt curios cui "apartine" beizadeaua, cad, unde si cum a obtinut permisul, cine i-a facut testul psihologic, ce masuri a luat politia rutiera Constanta dupa prima abatere pentru consumul de alcool la volan. Auzi ! 130 km/h pe o strada ce nu are mai mult de 1,5 km intre 2 intersectii dirijate. Culmea este ca accidentul s-a petrecut in aproprierea sediului Procuraturii, a centrului militar, a fostului teatru de stat si a altor institutii publice.Alo, politia rutiera, nu mai faceti rabat de la "calitate" si intrati-va in atributii ca deaia sunteti platiti din buget !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.221 secunde