Vezi aici primele imaginic cu tânăra spulberată pe trecerea de pietoni de o mașină a Ambasadei Rusiei

278
1
Vezi aici primele imaginic cu tânăra spulberată pe trecerea de pietoni de o mașină a Ambasadei Rusiei - accident-1350916094.jpg
Au fost difuzate primele imagini cu accidentul de ieri în care o tânără a fost călcată de o mașină a Ambasadei Rusiei. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.
Accidentul s-a petrecut, în jurul orei 16.45, la intersecția străzilor Camil Ressu și Ilioara. În urma impactului, fata de 19 ani a fost rănită grav.
Vezi aici video!

Șoferul este cetățean rus, iar pe legimația diplomatică este menționat faptul că este secretar al Ambasadei.
El a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum și prelevarea de probe biologice, invocând imunitatea de care beneficiază.


Tânăra accidentată este în comă

Tânăra de 19 ani lovită de o mașină a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei este în comă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar-Arseni, având contuzii la creier, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unității sanitare, Florian Bica.

"Pacienta este în stare gravă, la Terapie Intensivă. Este în comă, sedată și respiră cu ajutor aparatelor", a spus medicul Florian Bica.

El a precizat că tânăra are mai multe contuzii la creier, dar în acest moment "nu are indicație de a fi operată", în schimb este în supraveghere continuă în vederea realizări unei intervenții chirurgicale.


Comentează știrea

Ion Ionescu
24 octombrie 2012
Cate accidente pana se face ceva?

Acum cateva luni un Touareg condus de un roman a omorat o fata care tocmai terminase facultatea, pe aceeasi trecere de pietoni. Se face atata tam-tam international, insa nimeni nu se gandeste ca trecerea de pietoni este prost pusa, imediat dupa un viraj ??? Primarii sunt cei care ar trebui trasi la raspundere ca nu au luat ncio masura dupa accidentul mortal care s-a intamplat cu cateva luni in urma !!! Daca ar fi facut ceva (trecere de pietoni semaforizata cu buton, pasarela, pasaj.... ) poate astazi n-am fi avut atatea discutii cu MAE si "prietenii" rusi

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2742 secunde