Vezi aici cine a murit și cine a fost rănit în accidentul de la Nicolae Bălcescu

744
Vezi aici cine a murit și cine a fost rănit în accidentul de la Nicolae Bălcescu - ambulantaaccidentdn15ed6826ae9-1324203638.jpg
Accidentul rutier foarte grav care a avut loc, azi-dimineață, în dreptul localității Nicolae Bălcescu, a fost cauzat de un șofer care a efectuat o manevră de depășire fără să se asigure.

Daniel Dăscălescu, de 36 de ani, din Botoșani, care se afla la volanul unui autoturism marca Peugeot Partner, și circula pe DN 2A, dinspre Hârșova spre Constanța, la Km 174, din cauza unei manevre de depășire efectuată fără să se asigure, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Daewoo Matiz, condus de Ioan Purice, de 61 de ani, din Năvodari.

În urma coliziunii extrem de violente, a decedat pe loc pasagerul din dreapta față a Matizului, Steliana Olisenschi, de 64 de ani, din Năvodari, iar șoferul Matiz-ului a fost transportat la spital în stare foarte gravă.

În accident au mai fost răniți, dar ușor, spun polițiștii, Daniel Dăscălescu, șoferul Peugeot-ului, dar și Gheorghe Fiță, de 43 de ani, pasager în acest autoturism.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Grav accident rutier la Nicolae Bălcescu
Vineri, 16 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Un tir s-a răsturnat pe calea ferată
Pagina a fost generata in 0.2694 secunde