Veteranii de război, premiați la Cumpăna

520
1
Veteranii de război,  premiați la Cumpăna - cumpana-1511881518.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local Cumpăna organizează diverse activități cu ocazia festivităților prilejuite de ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

"Manifestarea se va desfășura, vineri, 1 Decembrie, cu începere de la ora 10.30, la Monumentul ridicat în cinstea eroilor din cel de-Al Doilea Război Mondial, situat în fața Casei de Cultură Cumpăna. După intonarea Imnului de Stat al României, preoții din localitate vor oficia o slujbă de Te Deum, urmată de ceremonialul depunerii de coroane de flori la Monumentul Eroilor. Cu acest prilej, vor fi premiați cei doi veterani de război ai comunei Cumpăna, Ion Ceapă, de 100 de ani, și Gheorghe Crăciun, în vârstă de 95 de ani", a transmis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

În cinstea Zilei Naționale, vor defila militari ai subunității din cadrul UM 01737 Topraisar. Totodată, în incinta Casei de Cultură din localitate, va avea loc un spectacol tematic susținut de copiii celor două grădinițe, elevi ai Liceului Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" și membrii ansamblului folcloric "Mugurașii Cumpenei".

Comentează știrea

costica
30 noiembrie 2017
Tocmai ai făcut o mare descoperire!

-oferte-operatorOnline!Proiect nou.Esti salariat si nu-ti ajung banii?Esti somer si cauti un loc de munca?Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit?Atunci nu ai nimic de pierdut,realizeaza-ti visul.Noi iti oferim curs gratuit si complet de instruire,lucrand acasa.Nuiti trebuie decat un Calculator,internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani. Trimite un e-mail cu textul"info"la pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5452 secunde